Dezbatere profesională

Ziua Mondială a Hemofiliei 2022

13 aprilie 2022, ora 13.00

DEZBATERE ONLINE via 

UN PROIECT

CONTEXT

În fiecare an, începând din 1989, grupurile de pacienți din întreaga lume marchează Ziua Mondială a Hemofiliei în luna aprilie, pentru acrește gradul de conștientizare și înțelegere a hemofiliei și a altor tulburări de sângerare. Tema acțiunilor din acest an este ”Acces pentru toți. Parteneriat. Politică. Progres”.

Asociația Româna de Hemofilie și portalul Hemofilie.ro se alătură acestei inițiative mondiale și organizează o întâlnire digitală pentru a marca această zi și a contribui la creșterea vizibilității persoanelor cu hemofilie în societatea românească. Ne dorim ca prin creșterea gradului de conștientizare și prin aducerea hemofiliei și a altor tulburări de sângerare în atenția factorilor de decizie să putem crește accesul durabil și echitabil la îngrijire și tratament.

Vă așteptăm alături de noi pentru a transmite un mesaj de susținere către comunitatea de hemofilie din România!

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Un proiect dezvoltat de

Asociația Română de Hemofilie (ARH) a fost înfiinţată în anul 1992 și reprezintă de 30 de ani interesele pacienților cu hemofilie și boala von Willebrand din România (www.hemofilic.ro). ARH este afiliată ca membru la Federaţia Mondială de Hemofilie (www.wfh.org) iar pe plan european este singura asociație membru a Consoţiului European de Hemofilie (www.ehc.eu).

Hemofilie.ro este platforma dedicată persoanelor cu hemofilie și specialiștilor hematologi preocupați de această afecțiune, dezvoltată de Oameni și Companii din 2020. Din septembrie 2020 platforma beneficiază de un newsletter lunar gratuit.

PARTENERII CONFERINŢEI ASOCIAŢIEI ROMÂNE DE HEMOFILIE

Pfizer New Logo

CU SUSŢINEREA

Pfizer New Logo

Contact

Dacă aveți nelămuriri sau doriți detalii suplimentare despre eveniment, luați legătura cu noi utilizând datele de mai jos.

Adresa

Strada Spital Pașcanu nr. 15, Iași

Sună

0232 240 628 
0232 410 013

Trimite un mesaj

mari.semcu@oamenisicompanii.ro 

office@hemofilie.ro