Cu ocazia zilei mondiale a sănătății, sărbătorită pe 7 aprilie, Asociația Română de Hemofilie organizează o videoconferință cu tema: „COMUNITATEA ÎNVINGE ÎMPREUNĂ”- DE VORBĂ CU MEDICI SPECIALIȘTI ÎN HEMOFILIE.

“Cu toții încercăm să facem față provocărilor apărute odată cu apariția pandemiei globale de Covid 19 și a situației de urgență decretată și în țara noastră. Și nouă, ca și vouă, ne place să credem că nu există sau nu vor exista probleme privitoare la obținerea tratamentului, a cantității și a perioadei de timp pentru care îl primiți. Ca parte a comunității noastre, am înțeles nevoia voastră de sfaturi avizate și că doar împreună cu specialiștii putem trece peste această perioadă, indiscutabil, dificilă pentru întreaga noastră societate. Nu vrem să fiți singuri în acest context de viață, greu ci să îl parcurgem împreună”, Asociația Română de Hemofilie.

Înscrierea la videoconferința organizată de catre Asociația Română de Hemofilie, cu tema „Comunitatea învinge împreună”- de vorbă cu medici specialiști,  se face marți, 7 Aprilie 2020, între orele 14.00-15.00. Se va utiliza aplicatia Zoom și vor fi trasmise informații despre cum se poate folosi.

 

Inscrierile pentru videoconferintă aici: https://bit.ly/3aQEIhI