Joi, 26 martie 2020, în București, la Hotel Novotel va avea loc la cea de-a noua întâlnire a asociațiilor de pacienți CASPA.

Au fost invitați, alături de reprezentanți ai Asociațiilor de Pacienți, și Autorități de reglementare și control în domeniul sănătății și specialiști din domeniul medical pentru a identifica cum poate fi crescută vizibilitatea asociațiilor și pentru a discuta față în față cele mai importante subiecte din domeniul sănătății din România.

Temele pe care de pe agenda întâlnirii abordează subiecte diverse, dar importante pentru asociațiile de pacienți, precum:

  • Rolul asociațiilor de pacienți în modernizarea sistemului de sănătate din România
  • Siguranța Pacientului: cum o creștem cu sprijinul Asociațiilor?
  • Instrumente Digitale în sprijinul asociațiilor de pacienți
  • Programele Naționale de sănătate: cum le recalibrăm în folosul pacienților?

Conferința din 26 martie 2020 este parte a programului dezvoltat de Oameni și Companii cu sprijinul partenerilor fondatori Alliance Healthcare România și Alphega Farmacie din iunie 2015.

Participarea asociatiilor de pacienți este GRATUITĂ, iar reprezentanții asociațiilor din afara Bucureștiului pot beneficia și de o noapte de cazare. Înscrierile se realizează online, completând FORMULARUL DE PARTICIPARE de AICI.

Pentru companiile interesate să participe sau să susțină întâlnirea sunt pregătite pachete speciale, disponibile AICI.

Pentru orice informații suplimentare legate de eveniment puteți contacta organizatorii pe următoarele adrese: office@caspa.ro sau ana.mihalache@oamenisicompanii.ro.

Întâlnirea bianuală a comunității CASPA (Comunitatea Asociațiilor de Pacienți) a devenit un eveniment de tradiție, organizat de Oameni și Companii, reprezentând o oportunitate reală de a discuta problemele actuale ale sistemului de sănătate și de a încerca identificarea unor posibile soluții pentru creșterea rolului asociațiilor de pacienți, a vizibilității și vocii lor. Fiecare ediție CASPA reunește mai mult de 100 de reprezentanți ai asociațiilor de pacienți. Programul de comunicare dedicat tuturor asociatiilor de pacienti din România a fost lansat de Oameni şi Companii în iunie 2015, incluzând până în prezent opt conferințe naționale si patru dezbateri profesionale, la care au participat peste 480 de invitați.