Medicina personalizată este o realitate pentru pacienții cu cancer, iar testarea comprehensivă genomică reprezintă cel mai avansat instrument în diagnosticarea de precizie a cancerului. La Conferința de Medicină Personalizată 2020, Dr. Benedikt Westphalen va discuta, într-o sesiune specială online, despre provocările implementării testării comprehensive genomice în practica medicală curentă și la nivelul sistemului de sănătate.

De altfel, numeroși speakeri de top vor lua parte la sesiunea plenară a Conferinței de Medicină Personalizată, organizată pe data de 30 septembrie 2020, începând cu ora 10.00. Organizatorul evenimentului este Centrul pentru Inovație în Medicină.

Înregistrarea pentru ediția a V-a a Conferinței de Medicină Personalizată, care cuprinde 3 sesiuni, au început deja. Te poți înregistra, gratuit, aici: https://us02web.zoom.us/…/reg…/WN_ai4HmFUUSnCaLwgt9yg7zw

Prima sesiune specială (29 septembrie, ora 18.00) marchează 20 de ani de la Human Genome Project. Invitat este Dr. Eric Green, pionier al medicinei genomice, omul care a participat din prima până în ultima zi a Proiectului Genomului Uman și care acum conduce Human Genome Research Institute, din SUA.

Agenda detaliata a evenimentului este aici: https://ino-med.ro/personalised-medicine-conference-2020/

Linkuri pentru inregistrare:

Sesiunea plenară: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_AfGZdeIKTz6iT1kRSWvoBw

Sesiunea specială 1: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_NXU1BlLcTlOA4sK-QV16Cw

Sesiunea specială 2: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_ai4HmFUUSnCaLwgt9yg7zw