Summit-ul EHC Inhibitor 2019 va avea loc la Barretstown, Irlanda, de joi, 28 noiembrie, seara, până duminică, 1 decembrie, la ora prânzului.

Scopul Summit-ului Inhibitor este să ofere timp și spațiu special pentru persoanele cu hemofilie care au inhibitori, precum și membrilor familiei și îngrijitorilor acestora, pentru a construi o comunitate, pentru a ajuta la educarea și abilitarea lor și pentru a îmbunătăți calitatea vieților acestora. În plus, Summit-ul va oferi posibilitatea de a petrece timpul într-un mediu relaxant și de a face activități împreună.

Program
Programul Summit-ului va consta în ateliere de informare și practice. O parte importantă a programului va fi dedicată sesiunilor de la egal la egal și schimbului  de noțiuni între participanți. Programul va satisface, de asemenea, o varietate de nevoi:

Interpretarea în rusă, care va fi va fi disponibilă pentru membrii comunității de limbă rusă.
Programe speciale de activități care vor fi proiectate pentru copii și adolescenți, cu sprijinul lingvistic necesar oferit de voluntarii Asociațiilor Naționale a fiecărei țări participante .
Programele de socializare și de seară.

Primul draft al programului poate fi consultat aici.

Participanți
Summit-ul Inhibitor va fi un eveniment dedicat exclusiv persoanelor cu hemofilie care au inhibitori, îngrijitorilor lor și membrilor familiei.

Invităm fiecare Asociație Națională să trimită un număr de până la 4 persoane din categoriile de mai jos:

Un adult cu hemofilie care are inhibitori
Un îngrijitor / partener al unui adult cu hemofilie care are inhibitori
Un copil cu hemofilie care are inhibitori
Părinții / frații unui copil cu hemofilie care are inhibitori

Înregistrare
Înregistrarea la acest eveniment este deschisă și se va închide luni, 30 septembrie. Pentru a vă înregistra, vă rugăm să contactați organizația dvs. națională de membri – Asociația Română de Hemofilie (ARH).

Mai multe detalii, aici.