Cea de-a doua ediție din seria dezbaterilor profesionale MMM Spitale Publice va avea loc miercuri, 26 august 2020, începând cu ora 14:00, utilizând platforma ZOOM și va avea o durată de aproximativ 90 de minute.

Tema dezbaterii este: ”Etapa post COVID: Spitale fără hârtii și medici de familie degrevați de birocrație”. Aceasta va fi moderată de Dr. Vasile CEPOI – Președinte ANMCS – Secretar de Stat. Vor mai avea intervenții Dr. Daciana TOMA și Cristian GILMEANU – Managing Partner în cadrul WING Leading Edge.

Mai multe detalii  despre eveniment găsiți aici: https://www.spitalepublice.ro/mmm28-dezbatere2/

Participarea este gratuită pentru specialiștii din domeniul medical, dar este necesară înregistrarea prealabilă și confirmarea acesteia de către organizatori. Pentru înregistrare, vă rugăm să accesați formularul: https://www.medicalmanager.ro/confirmare-participare-dezbatere-video-management-medical-modern-in-spitale-publice-26-august-2020/

Acest proiect de dezbateri profesionale este dezvoltat de Oameni și Companii în parteneriat cu Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate, în cadrul Programului de Management Medical Modern.