A XXVI-a Conferinţă Naţională de Hematologie Clinică şi Medicină Transfuzioală

Societatea Româna de Hematologie si Societatea Nationala de Transfuzie Sanguina din România au onoarea si placerea de a va invita sa participati la lucrarile celei de-a XXVI-a Conferinte Nationale de Hematologie Clinica si Medicina Transfuzionala, cu participare internationala, care se vor desfasura in Sinaia, in perioada 25 – 29 septembrie 2019, manifestare traditionala in calendarul evenimentelor organizate de cele doua societati.

Conferinta Nationala de Hematologie Clinica si Medicina Transfuzionala este un eveniment important in lumea hematologiei clinice si a medicinei transfuzionale din România. Ea reprezinta un mijloc de dezvoltare si afirmare a celor mai buni specialisti in hematologia clinica si medicina transfuzionala, precum si un cadru oficial de diseminare a informatiilor cu privire la cele mai noi descoperiri in domeniu.

De asemenea, prin temele abordate in cadrul lucrarilor si posibilitatea unor sesiuni interactive, dorim sa stimulam interesul si dorinta de perfectionare ale tinerilor nostri colegi.

Va asteptam asadar, sa ne reintalnim, intr-una din cele mai frumoase zone ale României. Speram sa va bucurati nu numai de o intalnire de inalt nivel stiintific ci si de posibilitatea revederii si comunicarii cu colegii.

The event is finished.

Date

Sep 25 - 29 2019
Expired!

More Info

Read More

Location

Hotel International
Sinaia

Organizer

Societatea Nationala de Transfuzie Sanguina din Romania

Other Organizers

Societatea Româna de Hematologie
Societatea Româna de Hematologie
Read More