Congresul Mondial 2020 organizat de Federația Mondială de Hemofilie (WFH), 14-17 Iunie, Kuala Lumpur

Congresul Mondial 2020 organizat de Federația Mondială de Hemofilie (WFH), va avea loc în Kuala Lumpur, capitala Malaeziei, între 14 și 17 iunie 2020.

Vor fi participanți din diverse medii, de la hematologi, asistenți medicali și specialiști, la cercetători, îngrijitori și pacienți.

Fiind cel mai mare congres în 2020 pentru comunitatea tulburărilor de sângerare, nu este surprinzător faptul că mulți oameni au notat deja evenimentul pe calendarele lor. Congresul are avantajul unic de a fi suficient de mare pentru a atrage speakeri de renume internațional – dar suficient de mic pentru a face mai ușor oamenilor să se întâlnească între ei.

Anvergura Congresului este doar un motiv care evidențiază Congresul Mondial WFH 2020 față de alte evenimente din comunitatea tulburărilor de sângerare. Există multe alte motive pentru a participa la acest mare eveniment, iar astăzi vom analiza patru dintre ele care fac Congresul cu adevărat unic.

Includerea pacienților

Spre deosebire de multe congrese medicale, Congresul Mondial WFH 2020 va avea ca participanți și pacienți. În consecință, multe aspecte ale Congresului sunt orientate către nevoile pacienților și către informațiile pe care aceștia le caută. Congresul este, de asemenea, conceput să ofere pacienților oportunități de a se conecta, a consolida prieteniile vechi și a-și face altele noi.

Multidisciplinaritate

Congresul Mondial WFH 2020 este multidisciplinar – ceea ce înseamnă că este cuprinzător, concentrându-se asupra mai multor domenii de interes. În plus față de sesiunile medicale și științifice, Congresul va aborda alte subiecte, cum ar fi cum tehnologia va revoluționa îngrijirea, rolul îngrijitorilor în procesul de tratament, economiile de sănătate și vocea femeilor cu tulburări de sângerare.

Deschidere

Scopul final al WFH este tratamentul pentru toți, indiferent unde locuiți. De aceea WFH selectează orașele-gazdă ale Congresului pe baza unor criterii – inclusiv nevoile organizațiilor membre naționale (NMOs). Noi includem vocea tuturor în procesul nostru și oferim suport acolo unde este nevoie. Suntem foarte mândri că ne-am adus congresul în Malaezia – și în cea mai mare comunitate de tulburări de sângerare din Asia – în 2020.

Globalitate

Congresul Mondial WFH 2020 este un eveniment cu adevărat global, care atrage toți actorii principali din comunitatea tulburărilor de sângerare – inclusiv factorii de decizie cheie, cum ar fi reprezentanții guvernului. Acest lucru înseamnă că numeroasele discuții care au loc la Congres au o putere reală de a avansa înainte. În lunile următoare vom elibera mai multe informații despre Congresul Mondial WFH 2020. Sperăm să vizitați Hemophilia World Online pentru a afla mai multe!  https://www.wfh.org/congress/en/ 

The event is finished.

Date

Jun 14 - 17 2020
Expired!

More Info

Read More

Location

Kuala Lumpur, Malaezia
Kuala Lumpur, Malaezia

Organizer

Federatia Mondiala de Hemofilie
Read More