Hemofilia Forum

Conferința Asociației Române de Hemofilie

TEMA ACTUALEI EDIŢII:
Tratament pentru fiecare!
Parteneriat Pentru Progres în Hemofilie!

Ediţia 1   |   2-3 martie 2022

Webinar cu participare gratuită on Zoom & Facebook

Un proiect

Implementat de

Vă invităm la prima ediție HEMOFILIA FORUM: Conferința Asociației Române de Hemofilie, care se desfășoară în perioada 2-3 martie 2022.

Conferința deschide seria de evenimente care vor marca în 2022 cei 30 ani de existență și implicare a Asociației Române de Hemofilie în folosul persoanelor cu hemofilie din România. Vă așteptăm alături de noi, pentru a discuta despre oportunitățile pe care le putem urmări pentru a crește accesul la tratament și a îmbunătăți viața persoanelor cu hemofilie în România.

PROGRAMUL CONFERINŢEI

MIERCURI, 2 MARTIE 2022 (15.00 – 16.00)

DESCHIDERE OFICIALĂ

Participă reprezentanți ai autorităților din domeniul sănătății, ai Comisiilor de Sănătate din Parlament, instituțiilor centrale din domeniul sănătății: Minister, CNAS, ANMDM, ANMCS, medici hematologi și reprezentanți ai pacienților.

MIERCURI, 2 MARTIE 2022 (16.00 – 18.00)

SESIUNEA 1
TRATAMENT PENTRU FIECARE ! PARTENERIAT PENTRU PROGRES ÎN HEMOFILIE!

Speakeri invitați: Prof. Dr. Margit Șerban, Declan Noone – Preşedintele Consortiului European de Hemofilie, conf. dr. Ciprian Tomuleasa, Dr. Adina Trăilă, Dr. Melen Brînză, Daniel Andrei – Președinte ARH și alți specialiști. 

JOI, 3 MARTIE 2022 (17.00 – 19.00)

SESIUNEA 1
IMPLICAREA ACTIVĂ MEDICI – PACIENȚI ÎN VEDEREA ÎMBUNĂTĂȚIRII SĂNĂTĂȚII PERSOANELOR CU HEMOFILIE

Speakeri invitați: Brian O Mahony – CEO Societatea Irlandeză de Hemofilie, Miguel Crato – Membru în Comitetul director EHC, Prof. Dr. Cedric Hermans de la  Universitatea Catolică din Louvain Belgia, Kristine Jansone – European Hemophilia Consortium, Dr. Diana Lighezan.

Un proiect dezvoltat de

Asociația Română de Hemofilie (ARH) a fost înfiinţată in anul 1992 și reprezintă interesele pacienților cu hemofilie și boala von Willebrand din România (www.hemofilic.ro). ARH este afiliata ca membru la Federaţia Mondială de Hemofilie (www.wfh.org) iar pe plan european în cadrul Consoţiului European de Hemofilie (www.ehc.eu).

Hemofilie.ro este platforma dedicată persoanelor cu hemofilie și specialiștilor hematologi preocupați de această afecțiune, dezvoltată de Oameni și Companii din 2020. Din septembrie 2020 platforma beneficiază de un newsletter lunar gratuit.

PARTENERII CONFERINŢEI ASOCIAŢIEI ROMÂNE DE HEMOFILIE

Pfizer New Logo