Asociaţia Română de Hemofilie a organizat HeRo Bears Camp – Tabăra de aventura si teambuilding dedicată tinerilor cu hemofilie cu vârste între 18 si 30 de ani.

HeRo Bears Camp a fost dedicată exclusiv tinerilor care iubesc natura, deoarece participanții au locuit într-o cabană în mijlocul naturii, iar pentru cei mai dornici de aventură, s-a organizat o tabară de corturi în apropiere, unde au experiementat cu adevărat viața la munte, cu povești în jurul focului, cântece la chitară și dormit în cort.

Pentru cei îndrăzneți, în mijlocul Munţilor Cindrel si Lotrului, au fost organizate drumeții si alte activitati de munte într-o atmosferă relaxantă menită să susţină buna dispoziţie, ca la sfârșitul celor 3 zile să se închege o echipă mai mare și mai unită.

Participanții au mers la Porumbacu si au experimentat o activitate kaiac canoe ce a însemnat o aventură pentru majoritatea. A fost și un prilej de mișcare pentru a menține starea de bine, dar și o metodă de lucra și consolida echipa. Participanții s-au descurcat bine, unii având deja experiența în vâslirea pe lacuri mai mult sau mai puțin calme prin prezența valurilor, diferitelor obstacole.

De asemenea, participanții au petrecut ziua la reședința de vară a baronului Samuel von Bruckenthal din Avrig unde au avut parte de o oră de relaxare dupa efortul la kaiac.

Au avut loc discuții despre nevoile tinerilor cu hemofilie și modalitățile optime de tratament și prevenție pentru a avea un stil de viață activ, în cadrul unor discuții libere, în timpul activităților și a workshop-urilor.

Tabăra a fost dedicată tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, cu hemofilie sau vonWillebrand, interesați de activități outdoor și alte provocări în nautură.

Întâlnirea a avut loc în perioada 24 – 27 Septembriei 2021, în tabăra HeRo Bears Camp la Râu Sadului, în județul Sibiu.