Comunitatea OSC – Bolile Rare va avea pe 25 august, de la ora 15.00, o nouă întâlnire online de interes pentru pacienţii cu boli rare, de această dată pentru cei ce se luptă cu hemofilia, dar şi pentru specialiştii din domeniu.

Tema în dezbatere este “Registrul Persoanelor cu Hemofilie”, care sunt cele mai importante bariere în accesarea tratamentului conform pacienților cu Hemofilie A şi cum pot fi acestea depășite.

Speakeri ai acestei ediţii vor fi Dorica Dan – Președinte, Alianța Națională pentru Boli Rare România, Prof. Univ. Dr. Maria Puiu – Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș”, Timișoara, Daniel Andrei – Președinte – Asociația Română de Hemofilie, cât şi Dr. Ciprian Tomuleasa – Medic Specialist Hematolog – Secția de Hematologie a Institutului Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuţă”, Cluj-Napoca.

Participarea este gratuită pentru cadre medicale de specialitate și pentru pacienți. Eveniment susţinut de LiamedRegina MariaAlliance HealthcareRoche, AlphegaBoehringer Ingelheim.

Pentru mai multe detalii, cat si pentru înscriere, accesati acest link.

Comunitatea OSC BoliRare.ro este o comunitate dezvoltată deOameni și Companii. Oameni și Companii oferă soluții de marketing utilizând unecositeminovator de 34 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.