Ora Pacientului cu HEMOFILIE

Achizițiile în programul național de hemofilie

EDIŢIA 5  ||  Marţi, 23 noiembrie 2021, ora 17.00

WEBINAR via 

UN PROIECT

Fotografie creată de Startup Stock Photos, de la Pexels

CONTEXT

Programul național de hemofilie și talasemie este un program complex, cu opt subcapitole distincte: tratament on demand, profilaxie regulată, profilaxie intermitentă, inhibitori-on demand, inhibitori-profilaxie regulată, inhibitori-profilaxie intermitentă, intervenții invazive și hemofilie dobândită, fiecare fiind destinat pentru patru tipuri de boală (hemofilie A, B, boala von Willebrand și coagulopatie cu inhibitori).

Programul se desfășoară la nivel de județ, iar diferențele între acestea sunt importante și depind, de multe ori, de buna înțelegere a modului de funcționare a programului sau de relația cu reprezentanții caselor de asigurări de sănătate.

Participă la întâlnirea
Ora Pacientului cu Hemofilie pentru a înțelege mai bine cum funcționează sistemul și a fi corect informat.

MODERATOR

Daniel ANDREI

Preşedinte
Asociația Română de Hemofilie

Speakeri

Diana Spinciu

Managing Partner, DatesRo

DR. ADINA TRĂILĂ

Medic hematolog,
Centrul European de tratament al hemofiliei Buziaş

Un proiect dezvoltat de

Asociația Română de Hemofilie (ARH) a fost înfiinţată in anul 1992 și reprezintă interesele pacienților cu hemofilie și boala von Willebrand din România (www.hemofilic.ro). ARH este afiliata ca membru la Federaţia Mondială de Hemofilie (www.wfh.org) iar pe plan european în cadrul Consoţiului European de Hemofilie (www.ehc.eu).

Hemofilie.ro este platforma dedicată persoanelor cu hemofilie și specialiștilor hematologi preocupați de această afecțiune, dezvoltată de Oameni și Companii din 2020. Din septembrie 2020 platforma beneficiază de un newsletter lunar gratuit.

PARTENERI

Pfizer New Logo
Pfizer New Logo

Contact

Dacă aveți nelămuriri sau doriți detalii suplimentare despre eveniment, luați legătura cu noi utilizând datele de mai jos.

Adresa

Strada Spital Pașcanu nr. 15, Iași

Sună

0232 240 628 
0232 410 013

Trimite un mesaj

mari.semcu@oamenisicompanii.ro
office@hemofilie.ro