Webinarul RoDiabet Ora Pacientului, ediția 4 va avea loc joi, 24 septembrie 2020, începând cu ora 17.00. Tema acestei ediții: Hipoglicemia. O preocupare continuă 24 / 24 H.

Specialiști diabetologi reputați alături de persoane cu diabet și psihologi vor răspunde tuturor întrebărilor privind episodul hipoglicemic, cauzele sale, cum putem să îl gestionăm corect, cum îl anticipăm.

 

Hipoglicemia afectează viața persoanelor cu diabet 24 de ore din 24, punându-și amprenta pe fiecare aspect al viețiilor lor și familiilor acestora. Hipoglicemia crește riscul de boli cardiovasculare, demență și deces și pune presiune pe familie și viața socială.

În plus, apare chiar mai des decât v-ați aștepta: mai bine de 80% dintre persoanele cu diabet de tip 1 au un episod glicemic o dată pe luna și 47% dintre persoanele cu diabet de tip 2.

Dacă vrei să afli de la specialiști cum poţi ţine sub control hipoglicemia trebuie să participi la cea de-a patra întâlnire RoDiabet ”Ora Pacientului” din 24 septembrie 2020, ora 17.00, prin platforma Zoom.

Se va discuta despre:

  • Efectele hipoglicemiei asupra persoanelor cu diabet zaharat
  • Complicaţiile hipoglicemiei
  • Provocări & Soluţii pentru menţinerea sub control a episoadelor hipoglocemice

 

Înscrierile la Webinar sunt GRATUITE și se realizează pe platforma RoDiabet, accesând acest LINK: https://www.rodiabet.ro/webinar-ora-pacientului-editia-4/.

 

Întâlnirea este parte a programului de webinarii educaționale ”Ora Pacientului” pe care platforma RoDiabet le organizează începând din mai 2020, cu susținerea partenerilor Novo Nordisk, Alliance Healthcare România, Merck, Boehringer Ingelheim și Alphega Farmacie.

 

Detalii despre Webinar, temele susținute de invitații evenimentului și înscrieri se pot realiza pe PAGINA WEBINARULUI ORA PACIENTULUI AICI.