Societatea Britanică pentru Hematologie (British Society for Haematology) va organiza a 60-a reuniune științifică anuală, în perioada 27-29 aprilie 2020, la Birmingham și acum înregistrarea este deschisă.

Întâlnirea științifică anuală din 2019 a fost cel mai bun eveniment al nostru, cu prezentări record și cu cea mai mare prezență până în prezent. BSH 2020 promite să îmbunătățească în continuare acest aspect, sărbătorind cei 60 de ani de realizări în hematologie, în timp ce așteptăm cu nerăbdare un viitor interesant. Programul se va concentra pe dezvoltarea de parteneriate naționale și internaționale care să permită științei să transforme într-un mod remarcabil, îngrijirea pacienților.

Programul științific are o gamă largă și tot mai mare de lideri de opinie-cheie. Organizații majore, precum American Society of Hematology, European Hematology Association, International Society on Thrombosis and Hemostasis, American Association of Blood Bank și European Society for Bone and Marrow Transplant, organizează sesiuni comune în 2020 pentru a evidenția relațiile puternice cu British Society for Haematology în rezonanță cu vocea globală a hematologiei. Dr. Stephanie Lee, președintele American Society of Hematology, va prezenta în cadrul sesiunii plenare de deschidere. Ni se va alătura și profesorul Libby McIntyre, vicepreședinte al Asociației EHA și profesorul Andrew Goddard, președintele Colegiului Regal al Medicilor.

Mai multe detalii, aici.