Miercuri, 9 decembrie 2020, începând cu ora 13.00 vă așteptăm la cea de a treia întălnire digitală a Comunității Asociațiilor de Pacienți – Caspa.ro, pe platforma Zoom, pentru a discuta despre noile reglementări adoptate în domeniul telemedicinei.

Invitații acestei ediții, reprezentanți ai asociațiilor de pacienți dar și ai autorităților cu atribuții de reglementare și control în domeniul sănătății vor discuta cu reprezentanții asociațiilor de pacienți despre Telemedicină, despre prevederile legale recent adoptate și cum afectează telemedicina relația medic – pacient – Casă de Asigurări de Sănătate.

Se va discuta despre:

  • Care ar trebui să fie normele de aplicare ale ordonanței adoptate în noiembrie 2020
  • Cum au funcționat până acum serviciile de telemedicină și ce se schimbă de aici înainte
  • Care vă așteptați să fie principalele beneficii ale telemedicinei pentru medici și pacienți
  • Care este experiența altor state în domeniul telemedicinei. De la cine putem învăța pentru a ne modela cât mai bine sistemul

Pentru a vă înscrie la dezbatere, completați formularul de participare: https://www.caspa.ro/caspa-ro-dezbatere-video-editia-3-digital-9-dec-2020/

Întâlnirile Comunității Asociațiilor de Pacienți – Caspa.ro au loc în fiecare lună și au ca principal obiectiv dezbaterea problemelor cu care se confruntă reprezentații asociațiilor de pacienți din România, dar și identificarea unor posibile soluții care să conducă la schimbări în bine pe termen lung și mai ales care să fie benefice pentru întreaga comunitate de pacienți și pentru sistemul de sănătate din România.

Comunitatea Caspa.ro este un proiect Oameni și Companii dezvoltat din iunie 2015, cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare RomâniaAlphega FarmaciePfizerTakedaRegina MariaLiamed, AngeliniBoehringer Ingelheim și Spitalul Sf. Constantin din Brașov.