Category: Asociații de pacienți

HeRo Bears Camp – Tabăra de aventură și teambuilding dedicată tinerilor cu Hemofilie

HeRo Bears Camp a fost dedicată exclusiv tinerilor care iubesc natura, deoarece participanții au locuit într-o cabană în mijlocul naturii, iar pentru cei mai dornici de aventură, s-a organizat o tabară de corturi în apropiere, unde au experiementat cu adevărat viața la munte, cu povești în jurul focului, cântece la chitară și dormit în cort.

Comunitatea CASPA.RO: Fluxurile digitale pot fi soluția degrevării sistemului medical românesc

„Criza Covid-19 ne-a învățat că ne va fi tot mai greu să ajungem la medic și că putem și TREBUIE să folosim fluxurile digitale pentru a degreva și debloca sistemul medical. Asta înseamnă că diagnosticarea ar trebui să fie mai rapidă, datele vor ajunge mai repede, nu vor mai fi blocaje în spitale iar doctorii nu vor mai avea bariere de a colabora între ei, indiferent de spitalul în care lucrează”.

Actualizarea programului național de hemofilie este imperios necesară

Asociația Română de Hemofilie și Portalul Hemofilie.ro continuă seria consultărilor cu specialiștii și pacienții pentru identificarea celor mai potrivite soluții, care să permită actualizarea cât mai rapidă și eficientă a Programului Național de Hemofilie.

Ora Pacientului cu Hemofilie: Clive Smith, președintele Hemophilia Society, dezvăluiri despre viața cu hemofilie în Marea Britanie

“E important să menținem legătura cu toți cei din comunitatea de hemofilie și să avem grijă ca informația să fie la îndemâna oricui, mai ales pentru părinții a căror copii au fost diagnosticați recent cu o tulburare de sângerare”, acesta a fost principalul îndemn lansat de Clive Smith, Președintele Consiliului de Administrație al Societății de Hemofilie din Marea Britanie.

Loading